Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Bejelentette új klubja Sergio Ramost! – hivatalos

A korábbi híreszteléseknek megfelelően a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő Real Madridtól 16 év után távozó Sergio Ramos a Paris Saint-Germain színeiben folytatja pályafutását…

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

A Paris Saint-Germain hivatalos honlapján és közösségi felületein keresztül jelentette be, hogy szerződtette Sergio Ramost. A rutinos spanyol hátvéd 2023-ig szóló kontraktust írt alá új csapatával. Ramos több játékost is jól ismerhet a PSG keretéből, hiszen klubszinten csapattársa volt Di Maria, Keylor Navas, Achraf Hakimi(szintén friss igazolás a francia sztárcsapatnál) és Alphonse Areola. 

Sergio Ramos 2005 nyarán 27 millió euró ellenében igazolt át Sevillából a Real Madridhoz. A királyi gárdában eltöltött hosszú évek alatt rengeteg sikerben volt része. Többek között nyert öt bajnoki címet és négy Bajnokok Ligáját, illetve alapesetben kirobbanthatatlan volt a kezdőből. Emellett az elmúlt esztendőkben ő volt a Real csapatkapitánya, melynek színeiben 671 mérkőzésen lépett pályára, hátvéd létére pedig 101 gólt szerzett. Szintén meghatározó tagja a spanyol válogatottnak, az idei Eb-t azonban sérülés miatt ki kellett hagynia. Ramos két Európa-bajnokságot, valamint egy világbajnokságot nyert a nemzeti együttessel, eddig 180 találkozón húzhatta fel magára a ‘vörösök’ mezét.