Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Az “angyalok városából” Európába tart a tehetség! – Sajtóhír!

Sajtóértesülések szerint az Los Angeles Galaxy 19 esztendős játékosa, Julian Araujo lehet a következő tehetség a sorban, aki az észak-amerikai profi labdarúgóligából (MLS) Európába igazolhat.

A mexikói felmenőkkel is bíró, ám már egyszeres amerikai felnőtt válogatott játékos (Salvador elleni barátságos meccsen szerepelt 2020-ban, így még akár Mexikót is választhatja – a szerk.) ugyan a napokban hosszabbította meg szerződését 2025-ig Los Angelesben – de kész csoda lenne, ha ki is töltené azt az “angyalok városában”.

“Julian az egyik legtehetségesebb jobbhátvéd Észak-Amerikában. Büszkék vagyunk arra, hogy minket választott, fényes jövő vár rá!” – Fogalmazott még a hosszabbítás pillanatában a Galaxy általános igazgatója Dennis te Kloese.

Az ESPN beszámolója szerint ugyanakkor Los Angelesben még így is bőven aggódhatnak, hiszen Araujónak olyan komoly kérői vannak mint a francia bajnok Lille, a portugál bajnok Sporting, vagy a Bundesliga-élcsapat Eintracht Frankfurt.

A tehetség piaci értékét (forrás: transfermarkt.de) 2 millió euróra taksálják, ám ennél vélhetően magasabb összegbe kerül majd az aláírása.