Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Isco a Serie A-ban köthet ki! – sajtóhír

A Mirror információi alapján a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid kötelékébe tartozó Isco iránt többek között egy olasz sztárcsapat érdeklődik…

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A brit lap szerint Isco elhagyja idén nyáron a Real Madridot. A hírek alapján a támadó középpályás nem szenved hiányt a kérők tekintetében. Az elsődleges állítólag az AC Milan, de az Arsenal és a Tottenham Hotspur is szívesen soraiban tudná a spanyol futballistát. Isco szerződése jelen állás szerint jövő nyáron lejár, ám az is kérdéses, Carlo Ancelotti visszatérésével mennyire változik meg a helyzete. 

Isco már 2013 óta tartozik a Real Madrid kötelékébe. Carlo Ancelotti első korszakában kétségtelenül a királyi gárda egyik meghatározó tagja volt, aztán az új edzőknél nem tudott stabilan megragadni a kezdőben. A spanyol játékos természetesen kupákban nem szenvedett hiányt, hiszen többek között kétszeres bajnoknak illetve négyszeres BL-győztesnek mondhatja magát. A Realban 336 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 51 találatot és 56 gólpasszt jegyzett. Előtte a Malagát és a Valenciát erősítette.