Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Osztrák válogatott védőt igazolna az AS Roma! – sajtóhír

A Corriere dello Sport értesülései szerint az olasz élvonalban (Serie A) szereplő AS Roma szívesen soraiban tudná az Eintracht Frankfurt osztrák válogatott hátvédjét, Martin Hintereggert…

(Photo by Thomas Bachun/DeFodi Images via Getty Images)

Az olasz lap úgy tudja, az AS Roma figyelmét az olaszok elleni nyolcaddöntőben nyújtott teljesítményével hívta fel magára a tapasztalt osztrák hátvéd. Hinteregger jelenleg az Eintracht Frankfurtot erősíti, emellett nagy közönség kedvencnek számít. Minden bizonnyal a német csapat nem fogja éppen olcsón elengedni, ráadásul a szerződése 2024-ig szól. A Corriere dello Sport beszámolója alapján jelenleg 20 millió euró körül mozog a piaci értéke. 

Martin Hintereggert 2019 januárjában az Augusburgtól vette kölcsön az Eintracht Frankfurt, meggyőző játéka miatt pedig nyáron végleg szerződtette. Az osztrák válogatott hátvéd 101 tétmérkőzésen lépett pályára a neves német klub színeiben. Hinteregger megjárta még a Mönchengladbacht is az említett két együttes mellett, hazájában pedig a Red Bull Salzburgban futballozott éveken keresztül.