Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Florentino Pérez: “Raúl és Casillas a Real Madrid két legnagyobb szélhámosa…”

 

Óriási balhé bontakozott ki Madridban, miután az El Confidencial közétett egy hangfájlt, amelyen a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez szidja a blancók legendáit.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

A Real Madrid szurkolóinak nagy része a mai napig neheztel a klubra azért, ahogy a csapat két ikonjával, Iker Casillas-szal és Raúllal bántak, hiszen egyik legenda sem úgy búcsúzott, ahogy azt megérdemelte volna. Most pedig újra előkerült a téma a spanyol fővárosban, miután az El Confidencial lehozott egy hangfájlt, amelyen a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez hallható 2006-ban.

„Casillas nem a Real Madridba való, egyszerűen nincs itt keresnivalója. Sosem volt… Mit akarsz, mit mondjak?! Ő a klub történetének egyik legnagyobb szélhámosa, ő és Raúl. Raúl az első, Casillas a második. Raúl elképesztően negatív személyiség, aki tönkreteszi a csapatot. Azt fogják a végén hinni, hogy a klub ilyen rossz, pedig miatta van az egész. Borzasztó az a srác… Casillas meg sosem volt a Real Madrid kapusa. Hatalmas csalódás, az volt ő. Nem is értem, hogy tudják őt védeni a szurkolók” – hallható a felvételen Pérez.

A szurkolók által nehezen feldolgozható mondatokra már a Real Madrid is reagált hivatalos közleményben, melyben az elnök is megszólal. A klub ebben kommünikében tagadja a hangfelvétel hitelességét és elhatárolódott attól.

„Ezt a felvételt Mr. José Antonio Abellán készítette, aki évek óta próbálja eladni valakinek a sztoriját. Csodálkozom, hogy most sikerült…” – mondta Pérez, aki azzal védte magát, hogy ez egy összetett beszélgetésből kiragadt részlet volt, amely magában nem értelmezhető.

A madridiak elnöke hozzátette, az ügyet innentől az ügyvédei intézik, és szerinte az egész balhé csak a szuperligás botrány miatt került most elő. Casillas ma egyébként a klub alapítványának alelnöke, míg Raúl a klub második csapatát, a Castillát irányítja.