Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meg kellett műteni a Juventus középpályását!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus gárdája hivatalos közleményben jelezte, hogy műtéti beavatkozáson esett át a csapat brazil középpályása, Arthur. A felépülése előreláthatólag 3 hónapot vesz igénybe. 

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Nagyjából 3 hónapig nem számíthat Arthur szolgálataira a Juventus mestere, Massimiliano Allegri. A brazil középpályást a mai nap folyamán ugyanis megműtötték a régóta húzódó sípcsontproblémája miatt. Arthur még decemberben sérült meg az Atalanta elleni bajnokin egy belépőt követően, ami azt eredményezte, hogy a csontközi hártyája elmeszesedett a szárkapocscsontja és a sípcsontja között. A sérülés óta eltelt bő fél évben különböző kezeléseket próbáltak ki, hogy elkerüljék az orvosi beavatkozást, ám nem történt javulás, így Arthur is beleegyezett a műtétbe. Az orvosok szerint körülbelül 3 hónapot vesz igénybe a felépülése.

Arthur tavaly érkezett a Juventus gárdájához, a Miralem Pjanic + 10 millió eurós csere keretein belül. Első szezonjában összesen 32 alkalommal ölthette magára a “Zebrák” mezét és egy gólt jegyzett. Az idény második felében jóval kevesebb szerephez jutott, ez elsősorban a sérülésének tudható be.