Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított kulcsemberével a Lille! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lille gárdája hivatalos fórumain bejelentette, hogy szerződést hosszabbított csapatkapitányával, José Fontéval. A védő a következő szezonra írt alá.

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Szerződést hosszabbított a Lille csapatkapitánya, José Fonte. A portugál hátvéd az elmúlt három szezonban kulcsfigurája volt a francia klub hátsó alakzatának, és elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a gárda ismét felülhetett a bajnokság trónjára. Fonte a 2021/2022-es szezonra kötelezte el magát és az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nagyon boldog vagyok, hogy folytathatom ezt a kalandot. Szeretném megköszönni a vezetőségnek a bizalmat, amit irányomba mutatnak. Pár nap múlva ismét találkozhatok a csapattársaimmal, amit már nagyon várok. Mindenkinek köszönöm a támogató gondolatokat, üzeneteket. A jövőben is mindent meg fogok tenni a Lille sikeréért.

Fonte az utóbbi 3 évben minden sorozatot figyelembe véve 114 mérkőzésen lépett pályára a Lille színeiben, amelyeken 8 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.