Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arany-kupa: Jamaika és Costa Rica is hátrányból fordítva nyert!

Tovább folytatódtak az Arany-kupa küzdelmei, ezúttal a C-csoport 2. fordulójával. A kvartett két esélyese, Jamaika és Costa Rica is hátrányból fordítva nyert, ezzel kiharcolva a továbbjutást.

A C-csoport második körében először Guadeloupe és Jamaika csapott össze egymással, ahol a jamaikaiak nagyon korán hátrányba kerültek Bell öngóljának köszönhetően. Az egyenlítés igen gyorsan összejött, a 14. percben Burke egalizált. A mérkőzés során végig fölényben futballoztak Theodore Whitmore tanítványai, de a mindent eldöntő gólig egészen a 87. percig kellett várni, amit végül Flemmings jegyzett. Sikerével Jamaika már biztos továbbjutó, de a kevesebb lőtt gólja miatt jelenleg “csak” a második a tabellán.

Guadeloupe – Jamaika 1-2 (1-1)
Helyszín: Exploria Stadium Vezette: B. Lopez
Gólszerzők: Bell (4.-öngól) ill. Burke (14.), Flemmings (87.)

 

Costa Rica is egyértelmű esélyesként lépett pályára Suriname ellen a C-jelű kvartett másik mérkőzésén. Ehhez képest az első félidő igen kiegyenlített játékot hozott, de gól nem született. A második játékrész elején aztán előnybe került Suriname Vlijter góljával. A bekapott gól után megrázták magukat Luis Fernando Suárez fiai, és Campbell, valamint Borges góljával 8 percen belül megfordították az állást. A véghajrában még emberhátrányba került Costa Rica, miután Calvót kiállította a játékvezető. Az állás azonban már nem változott, így Costa Rica az utolsó körben Jamaika ellen döntheti el a csoportelsőség sorsát.

Suriname – Costa Rica 1-2 (0-0)
Helyszín: Exploria Stadium Vezette: H. Gomez
Gólszerzők: Vlijter (52.) ill. Campbell (58.), Borges (59.)
Kiállítás: – ill. Calvo (85.)

A C-csoport aktuális állása:

(A tabellát köszönjük az eredmenyek.com-nak!)