Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Manchester City szélsője! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City gárdája kész új szerződést adni szélsőjének, Riyad Mahreznek. A 30 esztendős futballistának még két évig van érvényes kontraktusa a csapattal.

(Photo by Peter Powell/PA Images via Getty Images)

A legfrissebb sajtóértesülések szerint Pep Guardiola a jövőben is szívesen együtt dolgozna Riyad Mahrezzel a Manchester Citynél. A beszámolók alapján a felek már megkezdték a tárgyalásokat, amik nagyon jól haladnak, így akár heteken belül be is jelenhetik a hosszabbítást. Mahrezt a jelenlegi szerződése 2023 nyaráig köti a csapathoz, ezt toldanák meg további évekkel. Az algériai szélső az előző szezonban is meghatározó alakja volt a bajnoki címet és a Ligakupát bezsebelő csapatnak, amely a BL-döntőbe is bejutott. A nemrég véget érő idényben 48 találkozón 14 gólt és 9 gólpasszt könyvelhetett el.

Mahrez 2018 nyarán igazolt a Manchester Cityhez a Leicester Citytől. A “Polgárok” színeiben eddig 142 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 39 találatot és 37 asszisztot jegyzett. A manchesteri csapattal eddig összesen 8 trófeát nyert. Piaci értékét 42 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.