Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcával cserélhet játékost a Juve! – sajtóhír

A L’Equipe beszámolója alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus játékost cserélhet a La Ligában érdekelt FC Barcelonával…

A francia lap szerint Paulo Dybala és Antoine Griezmann lehet a bizonyos csereüzlet két főszereplője. A Juve és a Barca már vizsgálja ennek a lehetőségét, ráadásul Griezmann esetleges távozása régóta téma a külföldi sajtóban, míg Dybala jövője egyelőre kérdéses az edzőváltás miatt. A francia válogatott csatárt korábbi klubjával, az Atletico Madriddal többször hírbe hozták már. 

A két futballista értékét nagyjából egyformára taksálja a transfermarkt, Dybala árát 50 millió, Griezmannét pedig 60 millió euróra becsüli a mértékadó oldal. Az argentin szerződése viszont már jövő nyáron lejár, míg a franciát 2024-ig köti élő kontraktus a Barcához. Az előző szezon Griezmann számára sikerült jobban egyénileg, Dybala pedig keresi önmagát az elmúlt években, igaz a 2020/2021-es idényben a sérülések sem kerülték el.

FRISS

Az átigazolási hírekben rendkívül jártas Fabrizio Romano beszámolója alapján a Barcelonához és a Juventushoz tartozó közeli forrásai tagadják az esetleges üzlet létrejöttét. A Juve ráadásul hosszabbítana Paulo Dybalával.