Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Senki nem tudja milyen eredményt hoznak a tárgyalások…”

Ahogyan arról a közelmúltban többször beszámoltunk, az Atlético Madrid és a Barcelona csereüzletről kezdett el tárgyalni egymással, melynek keretein belül a “matracosok” korábbi ikonja visszatérhetne a katalánoktól a fővárosba…

(Photo by Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images)

Mint ismeretes, az Atlético Madrid és a Barcelona vezetősége tárgyalásokat kezdeményezett egymással Antoine Griezmann és Saúl Níguez megcseréléséről, azonban a katalánok nem titkoltan több lehetőséget is fontolóra vesznek a világbajnok támadó mielőbbi lepasszolása érdekében.

A tárgyalások tényét a minap Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke is megerősítette:

“A futballban bármi lehetséges. Senki sem tudja még, milyen eredménnyel zárulnak a tárgyalások. Nagyon kellemes meglepetés lenne a visszatérése. Hamarosan okosabbak leszünk.”

Emlékezhetünk rá, hogy a 29 esztendős francia szélső korábban igazi sztár volt a “matracosoknál”, azonban hosszas huzavona végén végül igent mondott a katalánok hívószavára, ahol viszont csak egy lett a sok közül. Griezmann két évvel ezelőtt 120 millió euró ellenében igazolt át a Barcához az Atlético Madrid együttesétől, ám új állomáshelyén egyelőre meg sem tudta közelíteni korábbi formáját és a klub elvárásait sem. A katalánok szabadulni akarnak tőle, az Atlético szívesen látná.