Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta sztárját a Napoli! – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint nem tud egyességre jutni egymással Aurelio De Laurentiis és Lorenzo Insigne a szerződéshosszabbítást illetően. A 30 esztendős futballista így 30 millió euró ellenében klubot válthat a nyáron.

(Photo by Ciro de Luca/Soccrates/Getty Images)

Hosszú ideje húzódik Lorenzo Insigne szerződéshosszabbítási ügye a Napolinál. Az olasz játékos egyértelművé tette korábban, hogy csak az Európa-bajnokságot követően ül le tárgyalni a kontraktusáról, addig az Eb-vel szeretne foglalkozni. Mint ismert, ez annyira jól sikerült, hogy az olaszok meg is nyerték a kontinenstornát, így az előző héten kezdhették meg a felek a tárgyalásokat. Ám a Corrierre dello Sport szerint az ügy már el is dőlt. Insigne ugyanis nem fogadta el Aurelio De Laurentiis legújabb ajánlatát, ami évi 5 millió eurós fizetést tartalmazna. A 30 esztendős futballista ennél magasabb összeget szeretne kapni, továbbá szeretné megszerezni a nevével ellátott termékek jogát is. Ebbe viszont nem hajlandó belemenni De Laurentiis, így inkább átadólistára helyezi szélsőjét. Insignének egy év van hátra aktuális kontraktusából, így még ezen a nyáron meg kell válni tőle, ha komolyabb pénzt szeretnének kapni érte. A beszámolók alapján a Napoli 30 millió euróra lőtte be játékosa árát.

Lorenzo Insigne a klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 397 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 109 gólt és 85 gólpasszt jegyzett. A Napolival eddig kétszer nyerte meg az Olasz Kupát, valamint egyszer a szuperkupát is a magasba emelhette. Piaci értékét 48 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.