Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: rendőrségi nyomozás miatt felfüggesztettek egy játékost

A Premier League-ben szereplő Everton csapata hivatalos közleményt adott ki arról, hogy felfüggesztették az első csapat egyik játékosát. 

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Egy jelenleg is zajló rendőrségi nyomozás miatt felfüggesztették az Everton egyik játékosát, derült ki a liverpooli klub keddi közleményéből. Arról nem adtak információt, hogy pontosan kiről van szó és arról sem, hogy pontosan mi is a vád ellene.

“A klub továbbra is támogatni fogja a hatóságok munkáját és újabb közleményt nem fog kiadni az ügyben”

– írta az Everton a közleményében.

A sportsajtó természetesen próbált információkat összeszedni az ügyről. Az angol The Sun értesülései szerint gyermek ellen elkövetett szexuális bűncselekmény gyanúja miatt folyik az eljárás. A jogi okokból nem megnevezhető játékost a rendőrség  a múlt héten tartóztatta le, de óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. A lap információi szerint a hatóságok a hónap elején már razziát is tartottak a játékos házában. A manchesteri rendőrség is kiadott a minap egy közleményt, amelyben egy meg nem nevezett 31 éves férfit tartóztattak le 2021. július 16-án gyermek ellen elkövetett szexuális bűncselekmény gyanúja miatt.

FRISSÍTÉS: több sajtóorgánum szerint Gylfi Sigurdsson a meg nem nevezett játékos.

Az Everton játékosok jelenleg az előszezonjukat töltik. A klub új menedzsere, Rafael Benitez augusztus 14-én nyitja meg az új PL-szezont, ahol a Southampton ellen fognak pályára lépni.