Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayer Leverkusen sztárját igazolná le az Aston Villa! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese szeretné megszerezni a Bayer Leverkusen egyik legnagyobb értékét, Leon Baileyt. A hírek szerint a birminghami klubnak 35-40 millió eurót kellene fizetnie a játékosért.

(Photo by Mika Volkmann/Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint Dean Smith, az Aston Villa menedzsere mindenképp szeretné megerősíteni csapata támadósorát. Erre a legkiválóbb célpontnak a Bayer Leverkusenben futballozó Leon Baileyt tartja. A beszámolók alapján a birminghami alakulat minden követ megmozgat Bailey megszerzése érdekében, ugyanis a 22 esztendős futballistának már csak két évre szóló szerződése van a Leverkusennel, és egyes források szerint nem is tervezi meghosszabbítani a kontraktusát. Ez kedvezően jöhet a Villának, hiszen a Bayer így kénytelen minél hamarabb megválni tőle, hogy a megfelelő összeget kapják érte. A legújabb beszámolókból arra lehet következtetni, hogy a “Gyógyszergyáriak” 35-40 millió eurót szeretnének kapni egyik legnagyobb értékükért.

Bailey 2017 januárja óta erősíti a Leverkusen alakulatát. A klub színeiben eddig 156 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 39 gólt és 26 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 35 millió euróra taksálja a transfermarkt.