Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta Jesse Lingard utódját a West Ham United! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese a nyári átigazolási időszakban a Chelsea játékosát, Ross Barkleyt szeretné megszerezni.

(Photo by Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images)

A 90min legfrissebb értesülései szerint a West Ham United gárdája kénytelen egy új támadó középpályás után nézni, miután minden bizonnyal nem tudják megszerezni a Manchester United játékosát, Jesse Lingardot. A “Vörös Ördögök” futballistája ugyanis kiváló formát mutatott a londoni klubnál eltöltött fél éve alatt, aminek okán Ole Gunnar Solskjaer szeretne egy újabb esélyt adni számára Manchesterben. A “Kalapácsosok” így új célpont után kezdtek kutatni és a hírek szerint már meg is találták legújabb kiszemeltjüket, Ross Barkley személyében, aki az előző szezont az Aston Villa kölcsönjátékosaként töltötte. A beszámolók alapján az szinte biztosra vehető, hogy Barkleyra nem számít a Chelseanél Thomas Tuchel, így a “Kékek” nyitottak lennének a középpályás eladására.

Barkley az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 24 mérkőzésen lépett pályára az Aston Villa színeiben, amelyeken 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti a Chelsea együtteséhez. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.