A Liverpool vetette ki a hálóját a Milan alapemberére – sajtóhír

Olasz lapértesülések szerint a Liverpool csapata szemet vetett az AC Milan nélkülözhetetlen középpályására, és megpróbálja megszerezni a nyári átigazolási időszakban…

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

A neves olasz szaklap, a La Gazzetta dello Sport legfrissebb értesülései szerint a Liverpool csapata komolyan fontolóra vette az AC Milan középpályása, Franck Kessié szerződtetését az aktuális transzfer időszakban.

A jelenleg az olimpiai játékokon szereplő 24 esztendős elefántcsontparti válogatott középpályás 2017 óta szolgálja a Rossonerit, először még az Atalantától kölcsönben, később 32 millió euró ellenében véglegesítették, és mindent egybevetve 184 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Bár időről időre szóba került a neve az angol csapatok radarján, a milánói klubnál változatlanul töretlen a bizalom irányába, és semmiképpen sem szeretnék őt eladni.

Kessié a negyedik szezonját töltötte a csapatnál, eddig sorban 37, 34, 35 bajnoki mérkőzésen játszott idényenként, és a 2020-2021-es kiírásban is csupán egyetlen találkozót hagyott ki. A 38 forduló alatti 37 pályára lépése mellett ráadásul 13 gólt is szerzett, középpályás létére csapata egyik legjobb góllövőjének számít.