Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Közel-Keletre igazolt az Everton szélsője – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően valóban Ázsiába távozott az Everton rutinos játékosa, de nem az eddig legfőképpen emlegetett csapathoz…

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A csütörtöki napon került bejelentésre, hogy az Everton együttesének rutinos brazil szélsője, Bernard 1 millió eurós átigazolási díj fejében a következő két évre átigazolt az egyesült arab emirátusokbeli Sharjah csapatához.

A még mindig csak 28 éves labdarúgó három évvel ezelőtt még Marco Silva hívószavára szerződött a “kékekhez”, akik színeiben azóta 84 tétmérkőzésen nyolc találatot szerzett, de a legutóbbi bajnoki szezonban csak 12 találkozón jutott lehetőséghez, és a csapat a továbbiakban sem számolt már vele stabil kezdőként. Bernard európai pályája elején, 2013 és 2018 között öt évet húzott le a Sahtar Donyeck alkalmazásában, ez idő alatt 157 mérkőzésen 28 gólt szállított az ukrán egylet színeiben.

A rutinos labdarúgó annak idején fiatalon, 2012 és 2014 között 14 alkalommal lépett pályára hazája nemzeti csapatában, azóta viszont a brazil válogatottnál egyáltalán nem vették őt számításba.