Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Mbappé közölte Pochettinóval, mit tervez a jövőjével – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain francia támadója, Kylian Mbappé közölte vezetőedzőjével, Mauricio Pochettinóval, hogy döntött a jövőjéről. 

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

A spanyol Marca úgy tudja, hogy Mbappé már beszélt Pochettinóval a jövőjéről, és elárulta neki, hogy nem szándékozik meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését a PSG-vel.

A francia támadó a minap tért vissza klubcsapatához a nyaralásából, ahol átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és majd csak ezután találkozott vezetőedzőjével, ahol tájékoztatta őt arról, hogy nem változott meg a döntése: továbbra sem szeretne szerződést hosszabbítani és 2022 nyara után is a PSG játékosa lenni. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a csapat katari tulajdonosai továbbra is meg fognak tenni mindent annak érdekében, hogy a maradásra bírják a 22 éves támadót.

Mindez továbbra is a Real Madrid malmára hajtja a vizet, hiszen a spanyol csapat már nagyon régóta szeretné leigazolni Mbappét, viszont a transzfer pénzügyi vonzatai nem jönnének jól az amúgy is nehéz helyzetben lévő klubnak. Ha Mbappé nem hosszabbít, akkor jövő nyáron ingyen érkezhet a királyi gárdához, és már csak a fizetését kell megoldaniuk. A hírek szerint a Real Madrid épp a megfelelő pillanatra vár, hogy megkezdje a tárgyalásokat a francia játékos képviselőivel.