Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Nice színeiben folytatja a Juve egykori játékosa! – hivatalos

Újabb érkezőt jelentett be a francia élvonalban (Ligue 1) szereplő OGC Nice. A nizzai gárda a Juventus és a Marseille korábbi középpályását, Mario Leminát igazolta le…

Szépen erősíti a keretét a nyár folyamán eddig az OGC Nice. A neves francia csapat legújabb igazolása Mario Lemina, akinek van múltja a Ligue 1 berkein belül. A tapasztalt középpályás megfordult a Lorient és a Marseille színeiben. Az elmúlt években pedig játszott a Serie A-ban, a Premier League-ben és a török Süper Ligában is. Lemina hároméves szerződést írt alá, a Nice pedig 5,5 millió eurót fizetett érte, ez az összeg állítólag bizonyos feltételek teljesülése esetén növekedhet. 

Mario Lemina 2017 nyara óta a Southampton kötelékébe tartozott. A ‘szentek’ kétszer is kölcsönadták az elmúlt két idényben, először a Galatasaraynak, majd legutóbb a Fulhamnek. A Premier League-ben összesen 74 mérkőzésen lépett pályára. A Juventus színeiben két idényt töltött el, ám a torinói gárdában nem tudott meghatározó szereplővé válni. A Juvéval egyébként nyert két bajnoki címet és két Olasz-kupát.