Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Koeman máris honfitársát dicséri!

A Girona ellen játszotta második nyári felkészülési találkozóját az FC Barcelona, amelynek színeiben máris bemutatkozott a nagy reményekkel szerződtetett Memphis Depay.

A 42. percben Rey Manaj helyére csereként beszálló holland kiválóság rögtön meg is szerezte első barcelonai találatát (büntetőből a találkozó végén – a szerk.).A honfitárs, Ronald Koeman külön sorokat is szentelt Depay-nak a meccset követő értékelésében.

“Azt hiszem, remekül játszott. Klasszis játékos, nagy minőséget képvisel, ma mutatott is ebből némi ízelítőt. Fontos játékosunk lesz, már a puszta jelenlétével versenyhelyzetet teremt a csapaton belül, amely nagy előnyünkre válhat.” – Idézi a Barca honlapja a holland trénert.

“Depay-hoz hasonlóan még mindenkinek fel kell vennie az igazi ritmust. Most már kicsit gördülékenyebben játszottunk, mint pár nappal ezelőtt. Jó iramú találkozót játszottunk, egy remek Girona ellen. Örülök az eredménynek is, annak viszont még jobban, hogy az új játékosok is be tudnak kapcsolódni most már. Úgy hiszem, jó úton járunk a felkészülésben.” – Lelkendezett Koeman.