Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: Kleinheislerék legyőzték Lovrencsics csapatát – videóval

A Kleinheisler Lászlóval felálló NK Osijek fordulatos mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott a Lovrencsics Gergőt soraiban tudó Hajduk Split otthonában a horvát első osztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában.

Jó iramú volt az összecsapás, melyet tízezer szurkoló tekinthetett meg élőben. Az első játékrészben a Hajduk dominált, a spliti csapat rengeteg lövőhelyzetet alakított ki, de ezekből nem tudott gólt szerezni. A 63. percben megtört a jég, a Hajduk Split megszerezte a vezetést: Marko Livaja az ellenfél térfelén szerzett labdát, amellyel megindult a jobb szélen, egészen az alapvonalig szaladt, majd lövése után a kapufáról pattant a hálóba a labda (1-0). Nem örülhettek sokáig a hazaiak, három perccel később Nikola Jurcevic góljával egyenlített az Eszék (1-1). Az Osijek 75. percben szerzett gólját les miatt még érvénytelenítették, de tizenkét perccel később a csereként beállt Marin Pilj már eredményes volt, a kapusról kipattanó labdára érkezett és nem hibázott, ezzel kialakítva a végeredményt (1-2).
Gyurcsó Ádám ezúttal sem került be a keretbe, míg Kleinheisler László végig a pályán volt a vendégeknél, Lovrencsics Gergőt viszont a 72. percben lecserélte a Hajduk edzője. Az Osijek két forduló után vezeti a horvát bajnokságot, a Hajduk Split a nyolcadik helyen áll.

Hajduk Split – NK Osijek (Eszék) 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Livaja (63.), ill. Jurcevic (66.), Pilj (87.)

A tabella jelenlegi állása:

A góllövőlista élmezőnye: