Spanyol és olasz csapat hívja a Wolves támadóját – sajtóhír

A Wolverhampton Wanderers létszámfeletti támadóját a legfrissebb médiaértesülések szerint olasz és spanyol élvonalbeli egyesület látná szívesen soraiban…

(Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

A Sky Sports információi szerint a Villarreal és a Sampdoria csapata egyaránt szívesen alkalmazná a Wolves együttesében már jó ideje létszámfelettinek számító Patrick Cutronét.

A 23 éves olasz támadó a 2017-2018-as idényben 18 gólt szerzett az AC Milan színeiben, egy idénnyel később azonban ennek a mennyiségnek már csak a felére volt képes, 9 góljából ráadásul mindössze hármat szerzett a bajnokságban, és egyre kevesebb lehetőséget is kapott. 2019 nyarán a Rossonerinél az eladása mellett döntöttek, azonban a váltás sem igazán jött be, a Wolvesban szintén csak peremember tudott lenni, első szezonja feléig 12 pályára lépése alkalmával csupán kétszer volt eredményes a PL-ben.

Ezt követően tavaly januárban térhetett vissza Olaszországba, amikor másfél évre kölcsön adták őt a Fiorentina részére, melyben az elmúlt idény második felében Cutrone 19 bajnokin négy gólt szerzett. A következő kiírás első felében eredménytelen volt, így múlt télen visszaküldték a Wolveshoz, a tavaszt pedig már a Valencia együttesénél töltötte kölcsönben, hét bajnokin egyszer sem talált be, így ott sem marasztalták.