Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszavonult az egykori korosztályos válogatott argentin irányító – HIVATALOS

37 esztendős korában bejelentette pályafutása befejezését az egykori szépreményű argentin támadó, aki legutóbb Spanyolországban rúgta a bőrt…

 

Bejelentette visszavonulását az egykori argentin korosztályos válogatott támadó középpályás, Leonardo Pisculichi 37 esztendős korában.

Az egykor nagy tehetségként számon tartott irányító hazájában az Argentinos Juniors és a River Plate csapataiban szerepelt. Előbbi volt a nevelőcsapata, melyet több ízben is erősített, legutóbb 2017 és 2019 között, míg a patinás fővárosi egylet alkalmazásában 2014 és 2016 között 71 mérkőzésen tíz gólt szerzett, azonban mégsem tudott gyökeret verni magának a “milliomosoknál”.

Pisculichi karrierje során többször is kipróbálta magát külföldön, először 2006-ban a Mallorca csapatában tűnt fel, majd 2007 és 2012 között a katari Al-Arabi gólvágója volt, összesen 57 találatot szórt a Közel-Keleten, ahonnan dobbantott a kínai Shandong Luneng gárdájához, ott viszont könnyűnek találtatott.

Az argentin légiós az utolsó két évét ugyancsak Spanyolországban töltötte, a másodosztályú Burgos együttesében 34 tétmérkőzés alatt hat találat fűződött a nevéhez.