Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradni akar a Napoli ikonja – sajtóhír

Noha mostanában – sajnos – egyre kevesebb játékos esetében fordul elő, hogy a teljes pályafutását egyazon klubnál tölti, a Napoli saját nevelésű játékosának erre bizonyára továbbra is lehet esélye…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

A La Gazetta dello Sport aktuális értesülései szerint noha a közelmúltban zátonyra futottak egymással a tárgyalások, a csapatkapitány Lorenzo Insigne továbbra is mindenképpen maradni akar a Napoli alkalmazásában.

Mint ismeretes, a Partenopei saját nevelésű klasszisának kontraktusa jövő nyáron jár le a csapatnál, az általa kért évi 5 millió eurós fizetést egyelőre azonban elutasította a vezetőség. Az olasz lap viszont úgy tudja, hogy Insigne hajlandó a kompromisszumra, és akár a 2022-ben lejáró szerződése után, szabadúszóként is hajlandó lenne aláírni szülővárosa klubjához.

Az első csapatot 2012 óta hűségesen szolgáló Insigne 397 tétmeccs alatt 109-szer volt eredményes a nápolyi egylet szerelésében, de az elmúlt években már többször is pletykáltak az esetleges eligazolásáról, számtalan PL-csapat is szívesen látná őt, eddig azonban szóba sem kerülhetett a távozása.

Az olasz válogatottban is húzóembernek számító Insigne a 2020-2021-es idényben is karrierje eddigi legjobb szezonját futotta, hiszen a 35 pályára lépés alatt 19 gólt szerzett a Serie A-ban.