Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea és az Arsenal egykori klasszisa a ZTE-nél vállalt munkát!

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Zalaegerszeg hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a korábbi kiváló francia hátvéd, William Gallas a klub utánpótlásában fog dolgozni…

A Zalaegerszegi TE utánpótlás csapataiban fog dolgozni a Chelsea-ben, az Arsenalban és a Tottenham Hotspurben játékosként megfordult William Gallas. Az egykori klasszis francia az U12-es korosztálytól egészen az U17-ig fogja segíteni a hátvédek munkáját, illetve a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében, fejlesztésében is nagy szerepe lehet. Gallas egyébként már jó néhány éve Magyarországon él. 

William Gallas 2001 és 2013 között szerepelt a Premier League-ben. Ebből öt szezont a Chelsea-ben, négyet az Arsenalban, hármat pedig a Tottenham Hotspurben töltött el. A három csapatban összesen 321 mérkőzésen lépett pályára az angol élvonalban. A Chelsea tagjaként nyert két bajnoki címet, a Ligakupát és a Szuperkupát pedig egy-egy alkalommal hódította el társaival. Gallas 2002 és 2010 között a francia válogatott meghatározó alakja volt. Ott volt többek között a 2006-os világbajnokságon, melyen Franciaország a döntőig menetelt, a nemzeti gárda mezét 84 találkozón húzhatta fel magára.