Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Depay egyszerűen nem tud betelni új klubjával!

Memphis Depay a minap exkluzív interjút adott a katalán Sport című napilapnak. A holland klasszis beszélt többek között első benyomásáról, az elvárásairól, vagy éppen a beilleszkedése folyamatáról. 

Egy héttel a bemutatását követően a 27 esztendős holland válogatott támadó mint mondta, remekül érzi magát a katalán fővárosban, ahol érzi, hogy örömmel fogadják.

“Az első perctől kezdve boldog vagyok itt. Hihetetlen fogadtatást kaptam. Sokan kíváncsiak rám, rengeteg interjút kell adnom, talán ennél is többször kell megjelennem hivatalos eseményeken, de óriási türelemmel és örömmel teszem mindezt, hiszen hálás vagyok azért, hogy itt lehetek. Nagyszerű érzés volt szinte rögtön bemutatkozni a pályán is!” – Fogalmazott Depay, aki elmondta azt is, hogy magával Barcelona városával is ismerkedik még, így egyelőre egy hotelben lakik.

“Nem volt túl hosszú nyári szünetem az Európa-bajnokság és a COVID-szabályok miatt. Pont elég volt ennyi idő a feltöltődésre és pihenésre. Úgy érzem nincs szükségem speciális edzésprogramra sem, készen állok a kemény munkára. Természetesen a felkészülés elején oda figyelünk sok mindenre, de örülök, hogy egyből a csapattal kezdhettem, ez nagyon fontos volt a számomra!” – Folytatta a PSV Eindhoven, a Man. United és az Olympique Lyon korábbi játékosa, majd nagy várakozásokkal tekintett az új idény elé.

“Trófeákat akarok nyerni, ezért jöttem ide. Mindent meg fogok tenni a csapat sikeréért. Ez a legfontosabb célom! Mellette keményen fogok dolgozni, mindezt úgy, hogy élvezni is szeretném karrierem ezen szakaszának minden egyes percét! Hihetetlen érzés lesz Lionel Messi mellett játszani! Remélem hamar megértjük majd egymást a pályán! nagyon várom már az első találkozást! (…) Fantasztikus tehetségű játékosok vannak a keretben. Messi külön kategória, de ott van például Sergio Agüero is, és számos kiváló támadó. Úgy gondolom olyan képességeink vannak külön-külön, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. Az edző döntése lesz a felállás, de úgy hiszem, nem lesz problémánk azzal, hogy éppen ki játszik a támadósorban!” – Zárta aktuális mondandóját Depay.