Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: egyre nagyobb a bizonytalanság a tehetség körül!

Mint arról mi is beszámoltunk, az FC Barcelona egyik legnagyobb ígérete, a felnőtt csapatba az elmúlt szezonban szó szerint berobbanó Ilaix Moriba könnyen lehet, hogy távozik a nyáron a katalán fővárosból… Legalábbis a legújabb hírek is erre engednek következtetni. 

A 18 esztendős középpályás ugyanis továbbra sem tűnik úgy, hogy meghosszabbítaná jövő nyáron lejáró szerződését a Barcával, ráadásul úgy hírlik a csapat németországi edzőtáborába sem utazik majd el.

A spanyol sportsajtóban megjelentek szerint a Barca és Moriba képviselői között folyamatosan zajlanak az egyeztetések, ám addig, amíg nem kerül pont az ügy végére, Moriba a B-csapat edzéseit látogathatja.

Klubhoz közeli források állítják, Moriba egyre inkább távolodni látszik Barcelonától, köszönhetően annak, hogy nem elégedett a klub által kínált feltételekkel és lehetőségekkel.
Ahogyan például a Marca című sportnapilap is fogalmaz, az idő egyre inkább a Barca ellen dolgozik.

Az FC Barcelona a mai napon utazott el az augusztus 2-áig tartó németországi edzőtáborába – Kíváncsian várjuk, hogy mire visszatér a csapat Barcelonába, változik-e a helyzet Ilaix Moriba körül?!