Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: vereséget szenvedett az Atlético Madrid – Videóval

Diego Simeone csapatából sokan hiányoztak, ami meg is látszott, így végül megérdemelten győzte le őket a Salzburg. A Tottenham Son és Alli vezérletével tudott győzedelmeskedni, míg a Leicester City nem bírt a Wycombe gárdájával.

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

A Salzburg és az Atlético Madrid sem a gálakezdővel állt fel, mindkét mester, Jaissle és Simeone is több fiatalt kipróbált a mérkőzésen. Az első játékrészben az osztrákok fiataljai muzsikáltak jobban, ami nem csak a helyzetek számában, hanem a gólban is megmutatkozott, a találatot a salzburgiak támadója, Adeyemi szerezte. A félidőben az osztrákok szinte sorcserét hajtottak végre, de a madridiak is cseréltek négyet. A sok cserét követően is az ausztriai csapat volt a jobb, sokkal több lehetőséget dolgoztak ki és végül megérdemelt győzelmet arattak a Matracosokkal szemben.

Salzburg – Atlético Madrid 1-0 (1-0)
Gól: K. Adeyemi (34.) ill. G. Simeone (57.)


A Spurs az angol harmadosztályú Milton Keynes ellenében játszott és az új vezetőedző, Nuno Espírito Santo jelenleg rendelkezésre álló játékosokból egy poszt kivételével a lehető legerősebb kezdőt küldte a pályára. A Tottenham végül sima győzelmet aratott a vártak szerint Son Heung-Min, Dele Alli és Lucas találataival.

Milton Keynes – Tottenham 1-3 (0-1)
Gól: J. Freeman (84.) ill. Son (37.), D. Alli (57.), Lucas (82.)

A Leicester nem bírt el a Championshipben szereplő Wycombe együttesével, hiába küldött fel egy nagyon erős kezdőcsapatot Brendan Rogers, majd a csereként beálló játékosok is minőségiek voltak, de így sem sikerült gólt szerezniük, míg a hazaiaknak a találkozó hajrájában igen, amelyet az ír Horgan szerzett, így meglepetésre vereséget szenvedtek a Rókák.

Wycombe – Leicester City 1-0 (0-0)
Gól: D. Horgan (80.) ill.