Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét kölcsönadta válogatott támadóját a Juve! – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy kölcsönadta horvát válogatott támadóját, Marko Pjacát…

Ismét kölcsönadta Marko Pjacát a Juventus, ráadásul ezúttal a városi rivális Torinónak. A neves klub adott esetben végleg megvásárolhatja a horvát támadót, mivel a szerződés magába foglal egy vételi opciót. Pjaca immáron ötödik alkalommal került kölcsönbe, legutóbb a Genoát erősítette. 

Marko Pjacát 2016 nyarán igazolta le a Juventus nagy reményekkel a Dinamo Zágrábtól. Súlyosabb sérülései miatt nem tudta beverekedni magát a kezdőbe, az elmúlt években pedig a Juve rendszeresen kölcsönadta. Megjárta már az említett Genoa mellett a Schalkét, a Fiorentinát és az Anderlechtet. Pjaca egyik együttes kezdőjében sem tudott stabilan megragadni, emiatt nem csoda, hogy a Juventusban nem kapott további bizonyítási lehetőséget. 

Marko Pjaca 21 találkozón lépett pályára a Juventus színeiben, ezeken csupán 1 gólt szerzett. Szerződése 2023-ig köti a csapathoz, a mértékadó transfermarkt pedig 4 millió euróra becsüli piaci értékét. Egyébként tagja volt annak a horvát válogatottnak, amelyik a 2018-as vb-n egészen a döntőig menetelt, a fináléban 9 percet kapott.