Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: ligán belül válthat a Sassuolo sztárja! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Sassuolo együttese minden bizonnyal ezen a nyáron elveszíti egyik legértékesebb játékosát, Domenico Berardit. A legfrissebb hírek szerint most az Atalanta együttese áll a legközelebb a megszerzéséhez.

(Photo by MB Media/Getty Images)

Domencio Berardit hosszú ideje komoly érdeklődés veszi körül, de eddig még egy csapat sem tudta megszerezni magának, amióta 2015-ben visszatért a zöld-feketékhez a Juventustól. Ezen a nyáron viszont minden bizonnyal megtörténik a klubváltás. A friss Európa-bajnok játékos esetében több klub is szóba került, volt szó a Napoli, a Juventus, valamint a Chelsea és a Borussia Dortmund érdeklődéséről is, de a Sportitalia legfrissebb értesülései szerint az Atalanta gárdája lehet a befutó. A beszámolók alapján a Sassuolo abban az esetben hajlandó elengedni a 26 esztendős játékost, ha készek letenni érte 40 millió eurót. A hírek szerint az Atalanta már fel is vette a kapcsolatot a csapattal, valamint Berardi képviselőivel, hogy nyélbe üssék az üzletet.

Berardi a Sassuolo színeiben minden sorozatot figyelembe véve 291 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 105 gólt és 67 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 35 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.