Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinézte Kane utódját a Tottenham – sajtóhír

Miután Harry Kane sorsa egyre bizonytalanabb, angol sajtóbeszámolók szerint a Tottenham új csatárt keres, és a jelek szerint meg is találta első számú kiszemeltjét…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A The Telegraph legfrissebb információi szerint a Tottenham vezetősége a Fiorentina szerb gólgyárosa, Dusan Vlahovic leigazolását szemelte ki arra az esetre, ha Harry Kane valóban elhagyná a londoni egyesületet.

Vlahovic 2018-ban a 18. születésnapját követően csatlakozott a Partizan Beogradtól az olasz együtteshez. A Fior soraiban az első idényében tíz bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget a 2018-2019-es évad tavaszi felében. A következő szezonban epizódszereplőként követelt magának egyre több játékpercet, és a 2019-2020-as kiírást 30 fellépés alatt hat találattal zárta. Ezt követően az igazi áttörést az előző szezon hozta meg számára, amikor 21 gólt szerzett 37 pályára lépés alatt, így egy csapásra az európai futball egyik legfelkapottabb támadója lett.

A 21 éves támadó aktuális szerződése még 2023-ig érvényes a “violáknál”, akik így bizonyára alaposan meg fogják kérni az árát eladása esetén. A nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja 40 millió euróra becsli a játékos értékét, de ha valaki tényleg meg akarja őt venni, ennél többet kell majd fizetni érte. A korábbi híresztelések szerint olasz topcsapatok mellett többek közt a Borussia Dortmund és a Liverpool is figyeli már őt.