Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Torino vinné az AC Milan mellőzött védőjét! – sajtóhír

A Calciomercato.com értesülései alapján a Torino az AC Milan mellőzött hátvédjével erősítené meg a hátsó alakzatát. Ehhez azonban először egy másik üzletet kell lezárnia a neves csapatnak…

(Photo by Claudio Villa/AC Milan via Getty Images)

Az olasz weboldal úgy tudja, a Torino szeretné megkaparintani Mattia Caldarát. A ‘bikáknak’ azonban először el kell adniuk a brazil Lyancot, aki a Real Betishez igazolhat. A fiatal hátvéd maga is távozni kíván, s amennyiben az üzlet lezárult, akkor a klub 100%-ban Caldara megszerzésére koncentrálhat. A kétszeres olasz válogatott védő az előző szezont az Atalantában töltötte egyébként.

Mattia Caldarát nagy reményekkel igazolta le az AC Milan 2018 nyarán a Juventustól több mint 36 millió euró ellenében (ugyan az Atalantában játszott már évek óta, de a játékjogát a ‘zebrák’ birtokolták – a szerk.). Nos, a milánói időszak nem alakult túl szerencsésen a számára, mivel összeszedett egy súlyosabb sérülést. Felépülése után sem kapta meg a lehetőséget, majd visszatért az Atalantához. Bergamóban az első fél évében folyamatosan játékhoz jutott, közben ott is kidőlt, a kezdőbe később pedig nem került vissza.