Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb alapemberével hosszabbít a Real Madrid! – sajtóhír

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid meghosszabbította Dani Carvajal szerződését. A Mundo Deportivo információi szerint a következő Karim Benzema lehet…

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Karim Benzema szerződésének meghosszabbítása szintén napirenden van a Real Madridnál – számolt be róla a Mundo Deportivo. A felek már megegyeztek a részletekről, hamarosan pedig jön a hivatalos bejelentés. A francia klasszis új kontraktusa 2023-ig fog szólni. Benzema mellett több játékos szerződése lejár jövő nyáron, ám velük nem kíván hosszabbítani a királyi gárda, míg Luka Modric minden bizonnyal az utolsó szezonját tölti Madridban. 

Karim Benzema már 2009 nyara óta erősíti a Real Madridot. A francia támadó minden edzőjénél alapembernek számított, de mindenképpen a Zidane-érákban hozta ki magából a legtöbbet. Továbbá teljesítménye mellett már Deschamps se tudott elmenni, s hosszú évek után meghívót kapott a válogatottba. Ráadásul egyénileg tekintve hozta a vártakat, hiszen négy gólt szerzett az Eb-n.

Karim Benzema eddig 559 tétmérkőzésen lépett pályára a Real Madridban, ezeken 279 gólt és 144 gólpasszt jegyzett a transfermarkt szerint. Többek között három bajnoki címet, két Király-kupát és négy Bajnokok Ligáját zsebelt be a klub tagjaként.