Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

100 milliós ajánlatot tett kiszemeltjére a City – sajtóhír

 Az aktuális szigetországi lapértesülések szerint a Manchester City együttese komoly ajánlattal készül megszerezni az angol válogatott kiválóságát…

A The Telegraph pénteki beszámolója szerint a Manchester City vezetősége 100 millió font értékű ajánlatot tett az Aston Villa számára Jack Grealish nyári megszerzéséért cserébe azok után, hogy a közelmúltban a játékossal állítólag már meg tudtak egyezni a közös folytatásról.

A 25 éves középpályás korábban három szezonban a másodosztályban (Championship) volt a gárda húzóembere, a 2019-2020-as kiírásban pedig 41 pályára lépést számlált, mely mérkőzések alatt 10 találatot is szerzett. Az elmúlt idényben 26 bajnoki mérkőzésen hat találatot szerzett, nevét pedig már kétségkívül a PL legjobbjai között emlegetik posztján. A saját nevelésű csapatkapitány minden sorozatot figyelembe véve már több mint 200 tétmeccsen húzhatta magára a Villa szerelését.

Emlékezhetünk rá, hogy a tavalyi szezonban még leginkább a Manchester United akarta leigazolni a Villa kiválóságát, az utóbbi időben azonban már inkább a városi vetélytárs Manchester City és a Chelsea érdeklődésével van tele a szigetországi sajtó, immár utóbbi kettő tűnik esélyesnek érte, és bár a mostani hírek szerint új csapata a játékossal már megegyezett, jelenlegi kenyéradójával még nyélbe kell ütniük az üzletet, ami nem biztos, hogy egyszerű lesz.