Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: fordított az Atletico, sima győzelmet aratott az FC Barcelona

Hiába a Wolfsburg előnye, végül mind a két német nemzetiségű együttes alulmaradt a LaLiga gigászai ellen.

 

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

Hiába állt fel az Atletico Madrid az első félidőben az elérhető legjobb kezdővel, a Wolfsburg hazai pályán olyannyira irányítani tudta a mérkőzést, hogy a 39. percben Weghorst révén még a vezetést is meg tudta szerezni, miközben Diego Simeone együttese mindössze csak asszisztált az eseményekhez.

A második játékrészben azonban a madridi együttes cseréi bizonyultak erősebbnek, hiszen az Atleti fiataljai először Garces góljával egyenlítettek, majd Sancheznek köszönhetően a vezetést is meg tudták szerezni a hajrában, amellyel beállították az 1-2-es végeredményt.

Wolfsburg –Atletico Madrid 1-2 (1-0)
Gólszerzők:
Weghorst (39.) ill. Garces (69) Sanchez (85.)

Az FC Barcelona mérkőzése már koránt sem sikeredett ilyen fordulatosra, hiszen amíg a Wolfsburg meg tudta nehezíteni a madridiak dolgát, addig a VfB Stuttgartnak szinte esélye sem volt a mérkőzésen, a katalánok támadójátékával szemben. A klub friss igazolása, Memphis Depay továbbra is remek formában, miközben Demir is góllal járult hozzá az első félidei 0-2-es eredményhez, amelyet követően a második játékrészben frissen beálló fiatalok tovább tudtak növelni Puig gólja révén.

VfB Stuttgart – FC Barcelona 0-3 (0-2)
Gólszerzők:
ill. Depay (21.) Demir (36.) Puig (73.)