Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét kölcsönadta fiatal támadóját az AC Milan – HIVATALOS

Az AC Milan együttese a következő szezonra is kölcsönbe irányította a csapat tehetséges fiatal csatárát, hogy fejlődése érdekében több játéklehetőséghez jusson…

 

Az olasz élvonalból tavaly kieső SPAL együttese vette kölcsön az olasz másodosztály (Serie B) 2021-2022-es idényére az AC Milan tehetséges fiatal csatára, Lorenzo Colombo játékjogát, aki már az elmúlt évad második felét is ebben a bajnokságban töltötte.

A Rossoneri 19 éves saját nevelésű támadó az 2019-2020-as idényben debütált a patinás milánói egylet első csapatának soraiban, és az elmúlt szezonban is kapott lehetőséget négy bajnokin és öt Európa-liga-mérkőzésen, az esetek többségében csereként, ám múlt tavasszal inkább a kölcsönadása mellett döntöttek. Az évad második felében a szintén másodosztályú Cremonese soraiban 13 találkozón egy találatig jutott, mostantól pedig a ferrarai gárda színeiben bontogathatja tovább szárnyait.

Colombo évek óta meghatározó szereplője a korosztályos olasz válogatottaknak, az U17-es együttesben 20 pályára lépés alatt hat gólt szállított, mostanság pedig már az U19-es korosztályos nemzeti csapat alapemberének számít.