Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz és francia csapat is vinné az AS Roma mellőzött játékosát! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma gárdája a jövőben nem számít Alessandro Florenzi szolgálataira, aki iránt Olaszországból és Franciaországból is érdeklődnek…

(Photo by Silvia Lore/Getty Images)

Új edző, új remények, de nem Alessandro Florenzi számára. Az AS Románál ugyanis hiába érkezett új edző José Mourinho személyében, a 30 esztendős futballista szolgálataira a portugál menedzser sem számít. A friss Európa-bajnok játékos az elmúlt másfél szezont sem az örök városban töltötte, hiszen a “Farkasok” előbb fél évre kölcsönadták őt a Valenciának, majd a 2020/21-es idényt a Paris Saint-Germainnél töltötte, ahol végül úgy döntöttek, hogy nem vásárolják meg őt végleg. A Calcio Mercato legfrissebb értesülései szerint viszont akad érdeklődő Florenzi iránt Olaszországból és Franciaországból is. A Serie A mezőnyéből a beszámolók alapján a Fiorentina szeretné őt megszerezni, míg a Ligue 1-ből a Lyon érdeklődéséről lehet hallani. Florenzi abban az esetben mozdítható a hírek szerint, ha valamelyik csapat legalább 10 millió eurót fizet a játékjogáért.

Florenzi az AS Roma színeiben minden sorozatot figyelembe véve 280 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 28 gólt és 32 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti az olasz fővárosba. Piaci értékét 13 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.