Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: visszatért a veterán klasszis

A hétfői napon megérkezett a Juventus főhadiszállására a torinói egyesület lejáró szerződésű veterán klasszisa, hogy megkösse új megállapodását az olasz rekordbajnok egyesülettel…

 

Többek közt Fabrizio Romano és Romeo Agresti is megerősítette, hogy a veterán Giorgio Chiellini rövidesen újabb kétéves szerződést írhat alá a Juventus csapatával.

A 36 éves rutinos védő az előző szezonban hosszú hónapokat hagyott ki térdszalag-szakadása miatt, és a mostani szezonban is rendszeresen kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták, az aktuális idényben eddig csupán 16 bajnokin tudott csapata rendelkezésére állni, és 24 tétmeccsen szerepelt.

Chiellini 2005 óta már több mint 500 tétmérkőzésen lépett pályára az “Öreg Hölgy” színeiben, míg a Serie A-ban a közelmúltban tudta le 400. fellépését a klub szerelésében. Pályafutása korábbi szakaszában a Livorno és a Fiorentina csapataiban szerepelt. Karrierje nagy részében elkerülték őt a súlyosabb sérülések, mostanában azonban már egyre több probléma hátráltatta őt, azonban úgy tűnik, hogy a friss Eb-győztes klasszis a karrierjét még nem kívánja befejezni.