Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított alapemberével a Liverpool – HIVATALOS

A Liverpool együttese a kedd délutáni órákban erősítette meg, hogy további évekkel meghosszabbította nélkülözhetetlen alapembere tartózkodását az Anfield Roadon…

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A 2019-es Bajnokok Ligája-győztes Liverpool csapata a keddi napon jelentette be hivatalos csatornáin keresztül, hogy 2026-ig megújította Fabinho szerződését a klubnál.

A 27 esztendős brazil légiós védekező középpályásként és középhátvédként is bevetésre került a “vörösök” mezében, melyet 2018-as leigazolása óta visel. Fabinho három évvel ezelőtt mintegy 50 millió euró ellenében igazolt át a Mersey-partiakhoz az AS Monaco együttesétől. Minden sorozatot figyelembe véve a három idény alatt 122 találkozón lépett pályára a csapat színeiben, a 2020-2021-es kiírásban 30 bajnoki, nyolc BL-mérkőzés és összesen 42 fellépés jutott neki, miközben a kezdetbeli nehézségek után egyre inkább nélkülözhetetlen szereplőjévé vált Jürgen Klopp együttesének.

Fabinho emellett 2015-ös debütálása óta 17 alkalommal viselhette hazája válogatottja szerelését, és bár ott volt az idei, hazai rendezésű Copa Américában a Selecaóban egyelőre nem kevésbé tudta bizonyítani helyettesíthetetlen mivoltát.