Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elutasította Spanyolországból érkező ajánlatát James Rodriguez – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint hiába érdeklődött élénken a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla James Rodriguez iránt, a kolumbiai játékos elutasította az andalúziai csapat közeledését.

(Photo by Douglas DeFelice – Everton/Everton FC via Getty Images)

Az olasz Calciomercato információi szerint, James Rodriguez visszautasította a Sevilla ajánlatát, mert csakis a Serie A-ban szeretne futballozni, azon belül is az AC Milan csapatánál.

Az elmúlt két hétben röppent fel a pletyka, miszerint a Sevilla élénken érdeklődik a kolumbiai középpályás iránt, és hamar ajánlatot is tettek érte. James azonban nem szeretne visszatérni Spanyolországba, ahol korábban a Real Madrid játékosa volt.

A kolumbiait korábban már összeboronálták a milánóiakkal, de eddig még semmi konkrétumig nem jutottak el a felek, bár a hírek szerint James mindenképpen ott szeretne játszani, és ezért most ügynöke, Jorge Mendes folyamatos kapcsolatban van az olasz klubbal. A hírek szerint a legnagyobb gondjuk a játékos hatalmas fizetési igénye, amiből mindenképp engednie kell, ha az AC Milan színeiben akar futballozni, de a sérülékenysége miatt is aggódnak.

James 2020 nyarán igazolt az Evertonba nagyrészt Carlo Ancelotti unszolására, miután lejárt a szerződése a Real Madriddal. Az olasz edző azonban a nyáron visszatért a királyi gárdához, és a kolumbiai játékos is elvágyódik az angol klubtól. A középpályás minden sorozatot figyelembe véve 26 mérkőzésen lépett pályára a liverpooli csapatban, ezeken pedig 6 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.