Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Döntetlent játszott a Chelsea a londoni derbin! – videóval!

A Premier League rajtjára készülő élcsapatok is pályára léptek szerda este soron következő felkészülési találkozójukon. A Chelsea a Tottenham együttesével játszott hamisítatlan londoni derbit; míg a Leicester City a Villarreal ellen nyert, öt gólos találkozón.

(Photo by Chloe Knott – Danehouse/Getty Images)

Leicester City – Villarreal 3-2 (2-0)
Gólszerzők: Soyoncu (40.), Barnes (42.), A. Perez (51.) illetve Nino (76.), Milan (83.)

Simának tűnt sokági a találkozó, a Leicester nagyon közel állt ahhoz, hogy lelépje az Európa-liga címvédőjét, azonban a hajrára visszajött a meccsbe a Villarreal – Közönségszórakoztató találkozót játszottak a felek.

Chelsea – Tottenham 2-2 (1-0)
Gólszerzők: Ziyech (16. és 49.) illetve Lucas (56.), Bergwijn (70.)

(…) Ha az előbbe meccsre azt írtuk, hogy közönségszórakoztató, duplán az volt a Chelsea – Tottenham londoni derbi. Minden azzal kezdődött, hogy a Chelsea-szurkolók hosszasan keresték, dalba foglalva a hírek szerint a Tottenhamtől távozóban lévő Harry Kane-t. Talán ez is megzavarhatta Nuno Espirito Santo csapatát, hiszen a második félidő elejére a remekül játszó Hakim Ziyech duplájával két gólos hátrányba került a Spurs; hogy aztán innen álljon talpra a 70. percben.

A találkozó számos érdekessége közül még azt is érdemes megemlíteni, hogy míg vendég oldalon 4 csere volt a 90 perc során, Thomas Tuchel csak a 63. percben változtatott egyszerre 7 (!) helyen.