Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luxusautója mellől üzent Cristiano Ronaldo – képpel

A Juventus ötszörös aranylabdás sztárja körül mostanában sok hír látott napvilágot, a legnagyobb kérdés, hogy a 36 éves legenda Torinóban folytatja-e vagy esetleg Madridba vagy Párizsba igazol. Amíg tisztázódnak a dolgok Ronaldo mindenkinek szép hetet kívánt a luxusterepjárója mellől.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Ugyan Cristiano Ronaldo visszatért a Juventushoz és csatlakozott az edzőtáborban jelenlegi csapatához, egyes források szerint az ötszörös aranylabdás portugál klasszis és a torinói csapat együttműködése már nem tart sokáig. A Sky Sports értesülései szerint Cristiano Ronaldo nem kezdeményez tárgyalásokat a Juventus vezetőségével 2022 nyarán lejáró szerződése megújításáról, mert a soron következő idény végeztével mindenképpen el akarja hagyni az olasz rekordbajnok egyesületet.

Az AS értesülései szerint Cristiano Ronaldo jövője továbbra sem biztos Torinóban, hiszen a portugál támadó szívesen eligazolna a Juventustól. A portugál klasszis jövője nagyban függhet a francia tehetség, Kylian Mbappe döntésétől, hiszen amennyiben a játékos Madridba igazol, úgy Ronaldo Párizsba szerződne, amennyiben viszont a francia maradna, Ronaldo Madridban próbálkozna meg egy visszatéréssel.