Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra is bizonytalan Mbappé jövője – sajtóhír

Ahogyan arról többször beszámoltunk, a Real Madrid együttese élénken reménykedik benne, hogy el tudják csábítani a PSG sztárját a csapatukhoz, és erre még akár idén lehet esélyük…

(Photo by John Berry/Getty Images)

Az AS legfrissebb beszámolói szerint továbbra is teljesen bizonytalan, hogy Kylian Mbappé meddig marad a Paris Saint-Germain alkalmazásában, mert bár jelenlegi kenyéradója folyamatosan győzködi őt a maradásról, a francia támadó már nagyon szeretne átigazolni gyermekkori kedvenc csapatához, a Real Madridhoz.

Mint ismeretes, a “királyi gárda” már évek óta érdeklődik a 22 esztendős csatár megszerzése iránt, és ő maga is megerősítette korábban, hogy karrierje valamely szakaszában mindenképpen szeretne majd a “királyi gárdában” játszani, de a szigetországi sajtó szerint a Liverpool csapata is szívesen tudná őt soraiban. Amennyiben valóban sor kerülhet a távozására, bizonyára az új csapata leginkább ebből a két klubból kerülhet majd ki.

Mbappé négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 127 mérkőzés alatt 111 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt.