Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: rossz hírek érkeztek Lionel Messi új szerződéséről – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint Lionel Messi új szerződése a Barcelonánál nem úgy halad, ahogy azt a felek elképzelték, és a legfrissebb hírek szerint “közel lehetetlen” lett az, hogy aláírja az új kontraktusát a katalán együttesnél. 

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Radikális fordulat történt Lionel Messi új barcelonai szerződésének ügyében. A spanyol Marca exkluzív információi szerint közel lehetetlenné vált, hogy az argentin aláírj az új szerződését a Barcelonánál. Messi képviselői ma találkozott a klub vezetőségével, köztük az elnökkel, Joan Laportával is, és a spanyol lap úgy tudja, hogy ez a megbeszélés nem a vártaknak megfelelően alakult, és ikonjuk jelenleg távolabb áll a katalán együttestől, mint valaha.

A Marca szerint most válságstáb ült össze arra, hogy kitalálják, hogyan kommunikálják a nyilvánosság felé, hogy nem tudják újraszerződtetni legnagyobb sztárjukat.

Már szinte mindenki készpénznek vette, hogy Messi aláírhatja az új szerződését, amivel még 5 évig, 39 éves koráig lehet a Barcelona játékosa, és elfogadta az 50%-os fizetés emelést is. Ez viszont igazából csak kozmetikázza a valódi számokat, mivel azzal, hogy 5 évre kitolják a fizetését, olyan mintha nem lenne csökkentés, csupán hosszú távú kifizetésre állnak át a felek.

Így még az is lehet, hogy Messinek nem lesz klubja a szezon kezdetekor.