Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lukaku a Chelsea-be akar igazolni, komoly dominót indíthat el! – sajtóhír

Ahogyan arról az elmúlt időszakban többször is beszámoltunk, a Chelsea mindent megtesz érte, hogy elcsábítsa egykori csatárát az Intertől, aki a legfrissebb beszámolók szerint már beadná a derekát…

 

Gianluca Di Marzio legfrissebb hírei szerint Romelu Lukaku már közölte az Inter vezetőségével, hogy távozni akar a Chelsea-hez, lévén a londoni klubnál még “elszámolni valója” van. Az olasz transzferguru úgy tudja, hogy a milánóiak legfőbb kiszemeltje a helyettesítése érdekében Duván Zapata lenne az Atalantától, a bergamóiak pedig Tammy Abrahamet környékezték meg a “kékektől” a kolumbiai helyére.

A 28 éves belga gólgyáros annak idején 2011 és 2014 között már állt a londoni “kékek” alkalmazásában, azonban nem sok sót evett meg a klubnál, hiszen ott töltött ideje nagy részében kölcsönben szerepelt kisebb kluboknál. Lukaku mindössze 15 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, majd a szigetországban még az Everton és a Manchester United csapataiban szerepelt, mígnem két évvel ezelőtt Olaszország felé vette az irányt.

Lukaku az elmúlt két idényben minden sorozatot figyelembe véve 95 meccsen 64 gólt szerzett klubcsapatában. Az olasz bajnokságban előbb 24, majd 23 találatig jutott az elmúlt két évben, ezzel sokak szerint jelenleg a világ legjobb csatárai közé nőtte ki magát.

Az említett Zapata mellett többek közt Joaquin Correa vagy Dusan Vlahovic is opció lehet a Nerrazzuri számára a belga óriás pótlására.