Szoboszlai Dominik az előző héttől újra teljes értékű edzésmunkát végezhet. Az előző szezon második felét, illetve a nyári Európa-bajnokságot is kihagyó magyar válogatott középpályás hamarosan bemutatkozhat tétmeccsen a Lipcsében.

Az rblive.de szerint Szoboszlai visszatérésére akár már szombaton sor kerülhet, a 20 éves labdarúgó a kispadra biztosan leül majd a másodosztályú Sandhausen elleni, 15:30-kor kezdődő kupameccsen. Hasonló információkról számolt be egyébként a szintén német Bild és Kicker is. Szoboszlai számára addig is az a legfontosabb, hogy teljesen utolérje magát erőnlétileg.

Ez most számára a legnagyobb cél, erősebbnek, fittebbnek kell lennie és el kell kapnia majd a ritmust. De erre hamarosan sor is kerül majd” – nyilatkozta Jesse Marsch, aki természetesen nem siettetné a magyar légiós pályára küldését, nehogy újra megsérüljön.

Szintén a szombati kupameccshez kapcsolódó hír, hogy Marsch nem kísérletezik a kapuban, ahol ezúttal is Gulácsi Péter áll majd – számolt be az rblive.de.