Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg távozott a Napoli mellőzöttje – HIVATALOS

Az elmúlt években a Napoli által rendre kisebb csapatokhoz kölcsönadott egykori tehetséges középpályás immár végleg távozott a patinás dél-olasz egylettől…

 

Az olasz másodosztályban (Serie B) szereplő Pordenone gárdája a péntek délutáni órákban erősítette meg, hogy három évre szóló szerződést kötött a legutóbb a Napoli alkalmazásában álló Amato Cicirettivel.

A 27 éves sokoldalú középpályás annak idején a Benevento első élvonalba feljutó csapatában, a 2016-2017-es másodosztályú bajnokságban klubja egyik legjobbjaként tűnt fel, amikor megannyi olasz élcsapat közül a Partenopei leigazolta őt. Az azúrkékek mezében azonban Ciciretti egyetlen felnőtt bajnokin sem játszott, mert a következő idényre előző klubjának adták őt kölcsön, majd az elmúlt négy évben még az első osztályban a Parma, a másodosztályban pedig az Ascoli, az Empoli és a Chievo Verona szerelésében töltött el hosszabb-rövidebb pauzákat a nápolyi gárda égisze alatt.

Ciciretti az elmúlt kiírásban legalább újra alapember tudott lenni kölcsönben, 29 másodosztályú bajnoki alatt három gólt szerzett az idény végén csődbe menő “repülő szamarak” színeiben. Ezúttal pedig teljesen új környezetben keresheti meg régi önmagát.