Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A csapatkapitány a klubvezetést hibáztatja Messi távozása miatt!

A Barca csapatkapitányainak egyikét, Gerard Piquét a Juventus elleni felkészülési találkozót követően Lionel Messi hiányáról is kérdezték. A világ -és Eurpa-bajnok középhátvéd véleménye nem valószínű, hogy osztatlan sikert arat majd a klub menedzsmentjén belül.

“Vegyes érzéseim vannak. Jó a hangulat a csapaton belül, ugyanakkor különös is, azok után, ami az elmúlt pár napban történt!” – Kezdte gondolatmenetét a Piqué.

“Az elmúlt évek alatt a klubvezetés nem végezte jól a dolgát, és ez most újra visszaköszönt! Amikor egy olyan játékos, mint Messi távozik, természetes, hogy hatalmas űrt hagy maga után. Mindenkinek nehéz most, de azon dolgozunk, hogy mielőbb változtassunk a helyzeten. Még keményebben kell dolgoznunk, és még jobban játszanunk a jövőben. Messit nem lehet pótolni, de vannak olyan játékosaink, akik magukhoz tudják ragadni a vezérszerepet.” – Fogalmazott Piqué, akinek utolsó mondata azért mindent elárul a barcelonai légkörről.

Leo nincs többé! Lapoznunk kell, és reménykednünk a legjobban!” – Jegyezte még meg a 34 esztendős játékos, aki szerint a Juve elleni találkozón, mint az első Messi-nélküli meccsen senki sem várta, hogy parádézni fognak, de ez a 90 perc is megmutatta, hogy azért van ‘lehetőség’ a csapatban.