Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

50 milliót ajánlott a kiszemelt csatárért az Atlético – sajtóhír

Megalapozott sajtóinformációk szerint az Atlético Madrid gárdája komolyan fontolóra vette a Fiorentina fékezhetetlen gólgyárosának szerződtetését, azonban a mesés ajánlat ellenére esélyük sem lehet (?) a megszerzésére…

 

Gianluca Di Marzio legfrissebb információi szerint a spanyol bajnok Atlético Madrid vezetősége 50 millió eurós ajánlatot tett a Fiorentina csapatának a tavalyi évadban berobbanó szerb gólfelelős, Dusan Vlahovic szolgálataiért cserébe, a “violák” azonban 70 millió euró alatt hallani sem akarnak üdvöskéjük értékesítéséről.

Vlahovic 2018-ban a 18. születésnapját követően csatlakozott a Partizan Beogradtól az olasz együtteshez. A Fior soraiban az első idényében tíz bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget a 2018-2019-es évad tavaszi felében. A következő szezonban epizódszereplőként követelt magának egyre több játékpercet, és a 2019-2020-as kiírást 30 fellépés alatt hat találattal zárta. Ezt követően az igazi áttörést az előző szezon hozta meg számára, amikor 21 gólt szerzett 37 pályára lépés alatt, így egy csapásra az európai futball egyik legfelkapottabb támadója lett.

A 21 éves támadó aktuális szerződése még 2023-ig érvényes a “violáknál”, akik így bizonyára alaposan meg fogják kérni az árát eladása esetén. A nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja 40 millió euróra becsli a játékos értékét, de ha valaki tényleg meg akarja őt venni, ennél többet kell majd fizetni érte. A korábbi híresztelések szerint olasz topcsapatok mellett többek közt az Arsenal, a Borussia Dortmund és a Liverpool is figyeli már őt.