Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kulcsjátékosával hosszabbított az Atletico Madrid! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy Stefan Savic után újabb középhátvédjükkel, José Maria Giménezzel is szerződést hosszabbítottak.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Úgy tűnik, hogy a bajnok címvédő “Matracosok” a nyári nagybevásárlás helyett inkább arra törekednek, hogy minél több kulcsjátékosukat hosszú távra magukhoz láncolják. A klub ugyanis bejelentette, hogy Diego Simeone és Stefan Savic után José Maria Giménez is új kontraktust írt alá a klubnál. Az uruguayi hátvéd 2025-ig hosszabbította meg szerződését.

Giménez 2013-ban igazolt az Atleticohoz, amelynél évről évre egyre meghatározóbb szerep jutott neki, az elmúlt szezonokban pedig már egyértelműen a csapat kulcsemberévé nőtte ki magát. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve már 216 találkozón lépett pályára, amelyeken 9 gólt és 8 gólpasszt jegyzett. A “Matracosokkal” eddig összesen 5 trófeát nyert, amelyek közül kiemelkedik a két bajnoki cím, valamint az Európa-liga győzelem. Piaci értékét 60 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.